Pandhy´s body sugaring er af højeste kvalitet og teknik inden for hårfjerning. Body sugaring, udført korrekt, er en meget mere skånsom hårfjerningsmetode for huden end traditionel voks. Sugaret binder sig kun fast til håret og de døde hudceller, hvilket resulterer i mindre ´traume´for din hud.

Ved påføring ´smøres´ sugaret rundt om håret helt ned til roden og trækkes ud i hårets egen groretning, hvilket betyder at næsten ingen hår knækker. Man kan fjerne meget korte hår, helt ned til 1-2 millimeter. Det kræver finesse og øvelse at mestre dette håndværk. Sugar -teknikken/-metoden har på sigt en hårvækstreducerende effekt, og er særligt velegnet til at reducere indgroede hår.

Du vil derudover opleve en blødere, glattere og mere fugtet hud, da sugaret har en intens fugtgivende og plejende egenskab. Så hårfjerning og hudpleje i ét. Sugarpastaen indeholder 100% naturlige ingredienser i form af sukker (glykose og fruktose) og vand. Sugarpastaen har en sukkerkoncentration på over 70%, som gør, at den er selvkonserverende og desinficerende. Indeholder ingen dufte, farvetilsætningsstoffer, citrus eller parabener.

Bedre findes ikke.