Ansigtsbehandlinger med Exuviance Professionel

Hvem vil ikke gerne have en smuk og sund hud, som stråler velvære og selvtillid? Det er ikke altid nemt at opnå, især hvis du har udfordringer med din hud, som tør hud, rynker, fine linjer, akne, pigmenter eller sensitivitet. 
Men fortvivl ikke, der er håb forude. Hos Evigt Smuk tilbyder jeg ansigtsbehandlinger med Exuviance Professionel, en hudplejeserie i topklasse, som er skabt af læger med stor ekspertise inden for hudens biologi. Det er ikke bare almindelig hudpleje, men en medicinsk behandling, som virker på et dybere niveau. Den tilpasser sig til huds specifikke behov og giver alt, hvad din hud har brug for. Resultatet er en hud, der stråler af sundhed, friskhed og skønhed.
Det er et af de førende mærker inden for avanceret hudpleje og med videnskabeligt dokumenterede effektive ingredienser.

Alle mine ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i og hensyn til din huds individuelle behov. Produkterne og behandlingen understøtter hudens naturlige eksfolieringsproces, stimulerer cellefornyelsen, fugter i dybden, opbygger og styrker huden. 

Alle ansigtsbehandlinger starter ud med en afrensning og varmekompres med beroligende aromaer i form af æteriske olier.

Ansigtsbehandlinger hos Evigt Smuk

 • Den lette (Perfekt til kurforløb) - 45 min. - 525 kr.
  Afrens, aromatisk varmekompres, eksfoliering af døde hudceller med frugtsyre, maske efter behov, serum og afsluttende øjen- og ansigtscreme efter behov.
 • Den udrensende - 75 min. - 795 kr.
  Afrens, aromatisk varmekompres, eksfoliering af dødehudceller med frugtsyre, dybderens, maske efter behov, serum og afsluttende øjen- og ansigtscreme.
 • Den maskuline - 75 min. - 795 kr.
  Afrens, aromatisk varmekompres, eksfoliering af døde hudceller med frugtsyre, dybderens, trimning af bryn og øre/næse hår, aromatisk massage af decolté, nakke/skuldre, ansigt og hovedbund. Maske efter behov, serum og afsluttende øjen- og ansigtscreme.
 • Den skønne - 90 min. - 895 kr.
  Afrens, aromatisk varmekompres, eksfoliering af døde hudceller med frugtsyre, dybderens, aromatisk massage af decolté, nakke/skuldre, ansigt og hovedbund. Maske efter behov, serum og afsluttende øjen- og ansigtscreme efter behov.
 • Den himmelske - 90 min. - 1195 kr.
  Aromatisk massage af ryg og hovedbund, afrens, aromatisk varmekompres, eksfoliering af døde hudceller med frugtsyre, aromatisk massage af decolté, nakke/skuldre, ansigt og hovedbund. Sheetmaske med håndmassage imens. Serum og afsluttende øjen- og ansigtscreme efter behov.
 • Den evigt smukke - 2 timer - 1695 kr.
  Aromatisk massage af ryg og hovedbund, afrens, aromatisk varmekompres, eksfoliering af døde hudceller med frugtsyre, dybderens, farve og retning af bryn og vipper, aromatisk massage af decolté, nakke/skuldre, ansigt og hovedbund. Sheetmaske med håndmassage imens. Serum og afsluttende øjen- og ansigtscreme efter behov.

En ansigtsbehandling der er tilpasset til din hudtype

Det kan være at du døjer med tør, fedtet, sensitiv eller problematisk hud, så har jeg en behandling, som kan hjælpe dig med at forbedre din hudtilstand og opnå det resultat, du drømmer om.

Hvis du vil have en effektiv anti-age behandling, som kan reducere rynker, fine linjer og pigmentpletter, så kan en retinol behandling være det rette, som går ind og stimulerer kollagenproduktionen og fornyer hudens overflade.

Hvis du ønsker en dybderensende og fugtgivende behandling, som fjerner døde hudceller og urenheder, så kan en frugtsyrebehandling være en god idé. Frugtsyre er en mild form for syrepeeling, som eksfolierer huden skånsomt og efterlader den blød, glat og strålende.
Ønsker du en intensiv og regenererende behandling, som øger hudens elasticitet og fasthed, så kan microneedling hjælpe. Microneedling er en mikronålsbhenalding, som skaber små huller i huden og fremmer dens naturlige helingsproces. Microneedling kan også behandle ar, strækmærker og store porer.

Book tid til ansigtsbehandling med avanceret hudpleje

Har du lyst til selvforkælelse eller trænger din hud til en kærlig hånd? Så ring og bestil en tid i dag på telefonnummer 60 62 60 75 eller send en mail til jane@evigt-smuk.dk. Du kan også booke via systemet online her.

Book her Ring op Send mail