Effektiv hårfjerning med Body Sugaring

Hos Evigt Smuk anvender jeg udelukkende kvalitets sugaring til hårfjerning fra Pandhy’s. Pandhy’s body sugaring er af højeste kvalitet og teknik inden for hårfjerning. Jeg har erfaring med at udføre hårfjerning med body sugaring effektivt. Body sugaring er en mere skånsom hårfjerningsmetode for huden end fx traditionelle voksbehandlinger. Med body sugaring binder sukkeret sig kun fast til håret og de døde hudceller, hvilket gør at behandlingen er langt mindre voldsomt for din hud.

Body Sugaring til uønsket hår

Til hårfjerning bruger jeg en sukkerpasta fra Pandhy's, som smøres rundt på det ønskede område. Derefter trækkes pastaen af i samme retning som håret vokser. Det gør, at håret kommer ud med roden uden at knække. Det betyder også, at jeg kan fjerne selv de korteste hår, som kun er 1-2 millimeter lange. Med body sugaring får du en glat og hårfri hud, som holder længere. Desuden vil du opleve, at din hårvækst bliver mindre og finere med tiden, end ved fx barbering, og du får færre indgroede hår.

Hårfjerning med Body sugaring er ikke kun en effektiv metode til uønsket hår. Body sugaring giver også din hud en dyb fugtighed og næring, som gør den blød, glat og velplejet. Du behøver ikke bekymre dig om kunstige stoffer eller allergener, for sugarpastaen fra Pandhy’s er lavet af 100% naturlige ingredienser: sukker (glukose og fruktose) og vand. 

Det er alt, hvad der skal til for at skabe en sugaring, som er både konserverende og desinficerende. Sugaring pastaten er helt fri for dufte, farver, citrus og parabener, så den er skånsom for din hud. 

Book tid til hårfjerning med sugaring i dag

Du er velkommen til at ringe og booke din tid på telefonnummer 60 62 60 75 eller send en mail til jane@evigt-smuk.dk. Du kan til enhver tid, når det passer dig, booke en tid online her. 

Book her Ring opSend mail