Permanent Makeup handler om at skabe og understrege den naturlige skønhed i ansigtet. En hjælp til finjustering og forbedring af noget som kan være gået tabt og mindsket gennem årene.
Brynene kan være mere nedsunkne og hårene svundet ind. Øjnene har måske tabt den skarpe og tætte vippekant, og læberne mistet deres flotte farve, volumen og smukke læbelinje. Eller måske ønsker du bare at gøre noget smukt endnu smukkere.

Her kan permanent makeup være løsningen for dig. Den smukkeste permanent makeup er den, der giver et naturligt udseende. Permanent makeup er en tillidssag, da det er dit ansigt, der behandles.
Derfor har jeg sammen med dig stort fokus på form og farve, inden behandlingen begyndes.

Permanent makeup er små mineralske pigmenter, der lægges lige under huden (0,2-0,8 mm). Farven vil med tiden blegne, da den ikke bliver lagt lige så dybt som en alm. tatovering. Det har den store fordel, at man kan rette til, som ansigtet med årene ændrer sig. Pigmenterne sidder i huden i mange år, men holdbarheden af pigmenternes farveintensitet i huden afhænger af flere faktorer.

Bl.a. hudtypen, hvor tør/fedtet er huden, hvor hurtigt udskiftes hudens celler samt livsstil mm. Jo lysere farven er, jo hurtigere vil den blegne. Desuden er tætheden og mængden af pigmenter afgørende for, hvor længe pigmenterne ligger i huden. For at holde farven flot og resultatet frisk, anbefaler jeg, at brynene bliver frisket op hvert 1-1½ år og læber og eyeliner hvert 1-2 år. Alle farvepigmenter, jeg bruger, er udelukkende fra anerkendte firmaer. Det giver en sikkerhed til dig som kunde.

Alle farver er allergitestede og EU-godkendte. Kun det bedste er godt nok til dig og mig!