Hudpleje på højere niveau og større resultater med Retinol - A Vitamin peeling

Exuviance Radiance A-vitamin Peel er en højeffektiv retinol baseret peeling. Retinol er en type A-vitamin, som eksfoliere og stimulere dannelsen af nye hudceller. Forbedre hudens struktur, minimere rynker og udjævner hudtonen. 

Hvad er A-vitamin/retinol peeling godt for?

Denne behandling er fantastisk til alle hudtyper og næsten alle hudtilstande. Pigmentforandringer, rynker og fine linjer, akne og tør hud.

Den er særlig velegnet til en hud som er fedtet, eller som er tilbøjelig til akne og nogle tilfælde af rosacea, grundet at A-vitamin virker betændelseshæmmende.

Desuden øges fugtoptagelsen i huden, som gør man vil opleve større effekt med AHA/PHA peelingbehandlinger i klinikken og ens hjemmeprodukter.

Med en kombination af de professionelle behandlinger med A-vitamin og AHA/PHA-peelinger fra Exuviance, kan man opnå maximal resultat

Disse behandlinger er både resultatorienteret, og er fantastiske til at modvirke og forebygge hudproblemer.

A-vitamin er en antioxidant. Det hindre frie radikaler i huden, som kommer af stress, soldyrkning, rygning, usund kost, i at nedbryde kollagen i huden = Anti-Age effekt!

Behandlingen

Behandlingen fungerer som en Walk In behandling og tager kun 15 min.

 • Walk In Radiance A-vitamin Peel - 15 min (Afrens, toning lotion, påførelse af Radiance A-vitamin Peel, ligger derefter i 10 min. for at tjekke hudens tolerance)

Peelingen påføres på klinikken og vaskes derefter af derhjemme efter anbefalet antal timer, som er individuel alt efter hudens tilstand. Efter 2-3 dage vil huden begynde en afskalning, som kan varer op til 1 uges tid, igen alt efter hudens tilstand.

Indenfor 1-2 uger er huden helt restitueret, med fornyet og forbedret spændstighed, smidighed og friskhed.

Det er nødvendigt med en intensiv fugtbehandling 1 uge efter din Radiance A-vitamin Peel behandling, da huden har brug for en stor mængde fugt for at restituere bedst muligt. Den kan købes som en del af en pakke behandling.

Hvis du ikke har mulighed for at komme ind til denne behandling, er det et MUST at købe fugtmasken fra Exuviance med hjem og lave en hjemme fugtbehandling 1 uge efter behandlingen.

 • Intensiv fugt behandling - 45 min (Afrens, toning lotion, massage af ansigt, nakke, skuldre og brystparti, intensiv fugtmaske, intensiv øjenmaske og afsluttende cremer)

Priser

 • Walk In - Radiance A-vitamin Peel - 995 kr
 • Walk In - Radiance A-vitamin Peel + 1 efterfølgende Intensiv fugt behandling - 1445 kr

Produkter efter behandlingen

For at sikre en korrekt og sikker restitution af huden efter behandlingen, benyttes kun Exuviance produkter med PHA (til sensitiv hud) den første uge. Herefter kan du vende tilbage til din vante hudpleje rutine.

Jeg tilbyder 10 % rabat på de 3 produkter fra Exuviance, som bør benyttes den første uge efter behandlingen, i forbindelse med køb af Radiance A-vitamin Peel behandlingen.

Ting du skal huske INDEN behandlingen

 • Giv besked hvis du bruger løgemidler eller hudplejeprodukter, som påvirker hudens sensitivitet.
 • Hvis du har fået udført en anden æstetisk behandling indenfor de sidste 4 uger.
 • Du må ikke barbere området samme dag
 • Huden må ikke være forbrændt af solen, irriteret eller beskadiget

Info omkring tiden efter behandlingen

Man modtager en brochure efter hver Radiance A-vitamin Peel behandling, med info omkring proceduren efter behandlingen.

Men du kan også her læse informationen...

Det er meget vigtigt at undgå sol efter enhver form for kemisk peeling. Du skal altid anvende høj solbeskyttelsesfaktor den første uge uge efter en retinol peeling, fordi huden kan være mere følsom overfor solen.

UNDGÅ

 • Ingen gnidninger i øjnene eller kys på mand/kvinde eller børn før peelingen er vasket af.
 • Træning så længe peelingen sidder på huden.
 • Saunabesøg eller lignende de første 48 timer.
 • Eksponering for UV-stråling, mens peelingen stadig sidder på huden (brug evt. hat eller kasket for ekstra beskyttelse)
 • At kradse eller klø i huden, og fjerne huden som skaller af.
 • Andre A-vitamin, AHA eksfolierende produkter med aktive ingredienser den første uge efter behandlingen.
 • Voksning, barbering eller anden form for hårfjerning den første uge efter behandlingen

Giv først huden fugtmasken Deep Hydration Treatment efter afskalningen.